Over Flat Houses


Flat Houses is een eenmansbedrijf opgericht door Tao Heslenfeld, studente industrial design. Wat twee jaar geleden als een experiment begon, is nu uitgegroeid tot een kleine webshop. Er kwamen fantastische reacties van mensen op het concept. Dit was de reden om Flat Houses op de markt te zetten, om dit stukje design met de wereld te delen. 

"Design + architecture = Flat Houses" vanuit die formule is Flat Houses ontstaan en zijn twee passies gecombineerd.

Op de foto hiernaast zie je een eerder prototype met het embleem Tao.Co. Tao.Co is een kleine design en fotografie studio en de ontwerpstudio van Flat Houses het merk. Meer over Tao.Co kun je vinden op www.taoheslenfeld.nl . 

Flat Houses wil mensen laten verwonderen door de kleine details in de omgeving. Waar je ook bent, er is zoveel moois om je heen, als je maar even de tijd neemt om erbij stil te staan. Door veel details toe te voegen aan het ontwerp, zal je elke keer wat nieuws ontdekken in het Flat Houses design. Voor elke Street series bezoekt de ontwerper de desbetreffende stad om inspiratie op te doen. De Street series zijn dus gebaseerd op de  karakteristieken van de stad en niet een copie van echt bestaande huizen.  Door het minimalistische uiterlijk als geheel past Flat Houses in elk huis. Waar je hem neerzet en op welke manier, dat is aan jou. Enjoy every detail!