Retourneren Flat Houses

Ben je niet helemaal blij met de aankoop? Dat is vervelend om te horen! In geval van een retour moet je eerst contact opnemen om de  retour te melden.  Natuurlijk hoor ik graag waarom je niet tevreden bent. Op ieder product heeft de klant een zichttermijn van 14 dagen na de factuurdatum.

Kosten voor een retourzending zijn voor jouw rekening. Zie de Algemene voorwaarden voor verdere specificatie waaraan je je moet houden, mocht je willen retourneren.

Retourstappen:
Neem contact op met Flat Houses door te mailen naar info@flathouses.nl en vermeld duidelijk jouw bestelnummer.  Je krijgt zo snel mogelijk een bevestiging en/of jouw retouraanvraag in behandeling kan worden genomen.

  1. Wanneer jouw retouraanvraag is bevestigd volg je de onderstaande vervolgstappen: stop de artikelen in de originele verpakking en daarna in de bijbehorende verzenddoos.
  2. Noteer het retouradres op jouw retourzending. Het retouradres krijg je bij bevestiging van jouw retouraanvraag in stap 1.
  3. Breng jouw retour naar het postkantoor en laat het verzenden naar het adres van Flat Houses. De kosten voor het verzenden van brievenbuspakket zijn vanaf €4,00. De kosten voor het verzenden van een pakket zijn vanaf €6,95. Zorg dat je de track & trace code van jouw retour goed bewaard totdat deze is verwerkt! Houd er wel rekening mee dat een retour via brievenbuspost geen track & trace code heeft. Je kunt bij de PostNL balie eventueel wel kiezen voor een track & trace code bij jouw brievenbuspakket. Indien er geen track & trace code is, zal het versturen altijd op risico van de verzender zijn.
  4. Zodra jouw retourzending is ontvangen, wordt deze zo snel mogelijk verwerkt. Flat Houses streeft ernaar om binnen 48 uur na ontvangst jou een bevestiging van ontvangst te geven. Zodra het verwerkt is ontvang je het aankoopbedrag terug op dezelfde wijze waar je ook mee hebt betaald.

 

Ruilen Flat Houses

Wil je jouw product ruilen? Dat is geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@flathouses.nl. Wel betaal jezelf voor de terugzending van het product (zie stap 3 bij retourstappen).
Let op: Custom made Flat Houses kunnen niet worden geruild.